Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

«ΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ» (OPEN DAY) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ




Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο πλαίσιο ενημέρωσης των νέων υποψήφιων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών για τα προγράμματα σπουδών και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τη φοιτητική κοινότητα, διοργανώνει και αυτή την ακαδημαϊκή χρονιά «Ημέρα Γνωριμίας» (Open Day)», την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014, και ώρα 3.00μ.μ.-7.30μ.μ., στην Πανεπιστημιούπολη.




Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις από τα ακαδημαϊκά Τμήματα σχετικά με τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών και τις ευκαιρίες μελλοντικής απασχόλησης των αποφοίτων, καθώς επίσης και από την Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας για θέματα που σχετίζονται με τη φοίτησή τους (ακαδημαϊκά θέματα, θέματα σταδιοδρομίας, στέγασης, υποτροφιών, οικονομικών διευκολύνσεων, φοιτητικής ζωής, κοινωνικής και ψυχολογικής στήριξης κ.α.).

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα λειτουργεί Ενημερωτική Έκθεση με σταθμούς πληροφόρησης, οι οποίοι θα είναι στελεχωμένοι από ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό των Σχολών, Τμημάτων, Διοικητικών Υπηρεσιών και άλλων οντοτήτων του Πανεπιστημίου για περαιτέρω ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Πριν το τέλος Δεκεμβρίου του 2013, θα αναρτηθεί το πρόγραμμα της Ημέρας Γνωριμίας και όλες οι σχετικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, στη διεύθυνση www.ucy.ac.cy/fmweb.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας στο τηλέφωνο 22894021ή μέσω e-mail στο fm@ucy.ac.cy.



Τέλος ανακοίνωσης