Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

The “Santa Shoebox Campaign” has been organized by NEPOMAK.uk






In the seasonal spirit of giving, NEPOMAK.uk decided to give back to the island that inspired their formation. The “Santa Shoebox Campaign” is a project which aimed to bring joy to less fortunate children over the Christmas holiday.

Διοργάνωση φιλανθρωπικής εκστρατείας από τη ΝΕΠΟΜΑΚ






Μέσα στο πνεύμα των γιορτινών ημερών, η Νεολαία της Παγκόσμιας Οργάνωσης Αποδήμων Κυπρίων (ΝΕΠΟΜΑΚ), ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης και συμπαράστασης προς την πατρίδα τους, εξήγγειλε τη διεξαγωγή φιλανθρωπικής εκστρατείας με τίτλο: «Το κουτί του Αγίου Βασίλη».

Χριστουγεννιάτικο Bazaar, πάρτι ή συναυλία ροκ; Όλα μαζί! (βίντεο) Του Γιώργου Νικολαϊδη (gnborn2shoot)


Χριστουγεννιάτικο Bazaar, πάρτι ή συναυλία ροκ; Όλα μαζί!  (βίντεο)
Του Γιώργου Νικολαϊδη (gnborn2shoot)

Διοργανωτές (Σύλλογος Γονέων & κηδεμόνων), με χορωδίες και μουσικά συγκροτήματα των μαθητών και καθηγητών. Πολλοί γονείς (και μαθητές)-επισκέπτες των εκδηλώσεων.

Το CYPRUS INSTITUTE OF MARKETING ανακοινώνει σειρά εκδηλώσεων για τον εορτασμό 30 ετών από την έναρξη των εργασιών του στην Λεμεσό



Το Cyprus Institute of Marketing συμπλήρωσε το 2013 αισίως 35 χρόνια πρωτοπορίας στην Ανώτατη εκπαίδευση στην Κύπρο. Το Cyprus Institute of Marketing ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1978 στην Λευκωσία και από το 1984 λειτουργεί και στην Λεμεσό με μεγάλη επιτυχία, όντας το πρώτο Κολλέγιο που δραστηριοποιήθηκε στην Λεμεσό.

Συνέδριο με θέμα «Εκπαιδευτική Τεχνολογία στη διδασκαλία Ξένων Γλωσσών: Καινοτόμος μάθηση»

 

Το Κέντρο Γλωσσών του Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών του δεύτερου τριήμερου διεθνούς συνεδρίου με θέμα «Εκπαιδευτική Τεχνολογία στη διδασκαλία Ξένων Γλωσσών ΙΙ: Καινοτόμος Μάθηση»(ForeignLanguageInstructionalTechnology ΙΙ: E-nnovativeLearning).Το συνέδριο τέλεσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.