Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Το CYPRUS INSTITUTE OF MARKETING ανακοινώνει σειρά εκδηλώσεων για τον εορτασμό 30 ετών από την έναρξη των εργασιών του στην Λεμεσό



Το Cyprus Institute of Marketing συμπλήρωσε το 2013 αισίως 35 χρόνια πρωτοπορίας στην Ανώτατη εκπαίδευση στην Κύπρο. Το Cyprus Institute of Marketing ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1978 στην Λευκωσία και από το 1984 λειτουργεί και στην Λεμεσό με μεγάλη επιτυχία, όντας το πρώτο Κολλέγιο που δραστηριοποιήθηκε στην Λεμεσό.



Είναι το πρώτο Κυπριακό Business School και μέσα από την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια έχει καταξιωθεί ως ένα από τα κορυφαία ιδρύματα της Κύπρου με διεθνείς συνεργασίες και αναγνωρίσεις.

Οι εκδηλώσεις που εντάσσονται στα πλαίσια των εορτασμών για τα 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Λεμεσό έχουν ως εξής:

  1. Φεβρουάριος 2014- Θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από Ανοικτές/Δωρεάν Διαλέξεις τον μήνα Φεβρουάριο με αποκορύφωμα το Natural Gas Open Lecture, από την αυθεντία στον χώρο του Φυσικού Αερίου, Prof. Jonathan Stern, Director, Oxford Institute of Energy Studies, University of Oxford. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27/2 στο Ξενοδοχείο Αμαθούς και η είσοδος είναι ελεύθερη.
  2. 20 Μαρτίου 2014 – Εγκαίνια Νέων Εγκαταστάσεων του Cyprus Institute of Marketing στην Λεμεσό
  3. Ιούνιος 2014 – Gala Dinner σε Ξενοδοχείο της Λεμεσού

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ απευθύνεστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση events@cima.ac.cy ή στο τηλέφωνο 22778475