Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Η Νατάσσα Μποφίλιου επιστρέφει για μία ακόμη φορά στην Κύπρο παρουσιάζοντας τη νέα της παράσταση με τίτλο «Πάμε Ξανά».




ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ  «Πάμε Ξανά»
Μια παράσταση των

Θέμη Καραμουρατίδη – Γεράσιμου Ευαγγελάτου





ΤΡΙΤΗ 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ : ΘΕΑΤΡΟ ΡΙΑΛΤΟ – ΛΕΜΕΣΟΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ : ROYAL HALL – ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας για εκδόσεις του έτους 2012




Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας για εκδόσεις του έτους 2012:

ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ




Με βαθειά θλίψη και συγκίνηση, η πανεπιστημιακή κοινότητα δέχτηκε την είδηση για την απώλεια του κορυφαίου φιλολόγου, νεοελληνιστή και αρχαιολόγου Στυλιανού Αλεξίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, στα 92 του χρόνια στο σπίτι του στο Ηράκλειο, μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο. Ο αείμνηστος Στυλιανός Αλεξίου είχε αναγορευθεί σε Επίτιμο Διδάκτορα της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου το 1998.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ (TMHMA ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ) ΚΑΙ ΤΗΣ IDEAS2LIFE LTD




Το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου (www.cs.ucy.ac.cy) ανακοινώνει την υπογραφή Συμφωνίας Συναντίληψης για την Τεχνολογική και Ακαδημαϊκή Συνεργασία μεταξύ του Τμήματος και της νεοφυούς εταιρείας Ideas2Life. H Συμφωνία υπεγράφη την 12η Νοεμβρίου 2013 στο Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον Καθηγητή Μάριο Δ. Δικαιάκο, Πρόεδρο του Τμήματος Πληροφορικής, και τον κ. Μιχάλη Οικονόμου, Chief Business Develoment Officer της Ideas2Life.