Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Η ταινία «Το Μικρό Ψάρι» του Κύπριου Σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη συμμετέχει στο 64ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου


Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει ότι η μεγάλου μήκους ταινία του Κύπριου σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη, «Το μικρό ψάρι» (αγγλικός τίτλος “Stratos”), έχει επιλεγεί από τους διοργανωτές του 64ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου ως μια από τις επτά, μέχρι στιγμής, ταινίες που συμμετέχουν στο διαγωνιστικό τμήμα.

TERMS AND CONDITIONS FOR SUBMITTING PROPOSALS

TERMS AND CONDITIONS FOR SUBMITTING PROPOSALS
BY THEATRE GROUPS OUTSIDE CYPRUS
FOR THE 18TH INTERNATIONAL FESTIVAL OF ANCIENT GREEK DRAMA

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ
ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ 18ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ
ANNOUNCEMENT

18th International Festival of Ancient Greek Drama 2014

Call for Proposals

ΕNHMEΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΣΚΕΨΗ»





Το Κέντρο Εφαρμοσμένης Νευροεπιστήμης του Πανεπιστημίου Κύπρου και η Αναπτυξιακή Εταιρεία Λευκωσίας (ΑΝΕΛ) Λτδ διοργάνωσαν με επιτυχία ενημερωτική ημερίδα στις 17.12.2013 για το Ερευνητικό Πρόγραμμα «ΣΚΕΨΗ»  Τρίτη Ηλικία: Διαμόρφωση Πρωτοκόλλου Αξιολόγησης Νοητικών Λειτουργιών και Ποιότητας Ζωής και Αποτελεσματικά Προγράμματα Παρέμβασης.

ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ




Σε ένα υπέροχο χώρο στο Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων του Πανεπιστημίου Κύπρου διοργανώθηκε φέτος τελετή βράβευσης των ομάδων και των Αθλητών που λαμβάνουν μέρος στα Πρωταθλήματα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού. Η Τελετή ήταν υπό την αιγίδα του έντιμου Υπουργού παιδείας Κυριάκου  Κενεβέζου.