Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικο Bazaar, πάρτι ή συναυλία ροκ; Όλα μαζί! (βίντεο) Του Γιώργου Νικολαϊδη (gnborn2shoot)


Χριστουγεννιάτικο Bazaar, πάρτι ή συναυλία ροκ; Όλα μαζί!  (βίντεο)
Του Γιώργου Νικολαϊδη (gnborn2shoot)

Διοργανωτές (Σύλλογος Γονέων & κηδεμόνων), με χορωδίες και μουσικά συγκροτήματα των μαθητών και καθηγητών. Πολλοί γονείς (και μαθητές)-επισκέπτες των εκδηλώσεων.

Με τίτλο «Χριστουγεννιάτικα δρώμενα», το 2ο ΓΕΛ του Δ. Θερμαϊκού έγινε για δύο μέρες, τόπος συνάντησης και ευχάριστης χριστουγεννιάτικης γιορτινής ατμόσφαιρας.

Εκτέθηκαν χειροποίητα καλλιτεχνήματα, κομψοτεχνήματα και κοσμήματα, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά κεριά και άλλα που έγιναν με περισσή φροντίδα και αγάπη  από γονείς και αποτέλεσαν μια μικρή πηγή εσόδων για τις ανάγκες του σχολείου.

Όλοι απολαύσαμε την μουσική πανδαισία και συγχαίρουμε όλους που συνέβαλαν στην επιτυχία των «Χριστουγεννιάτικων δρώμενων». Εμφανίστηκαν, η ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ  ΧΟΡΩΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "Η ΑΓΑΠΗ",  η μαθήτρια  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ με την κιθάρα της, καθώς και το συγκρότημα BADASS SANTA (μουσικό σχήμα μαθητών), σε ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ.

Εκεί ακούσαμε επίσης και   ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΚΑΛΑΝΤΑ με τη χορωδία των ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ,  το  ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ (κιθάρα-τραγούδι ο κ. Αϊβατζής, πνευστά ο κ. Μορφίδης, κιθάρα ο κ. Δρούτζος) και συμμετείχαμε  στο DEE JAY PARTY με τον Αλέξανδρο  Αγγελίδη.

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 14/12 είδαμε  το ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ LATIN ΤΟΥ ΠΟΣΠ, και στον προαύλιο χώρο τους C-4 και BLACK ACE (μουσικά τμήματα ΜΑΘΗΤΩΝ και  την EΛΕΝΗ ΠΑΙΠΕΤΗ με την κιθάρα της.

Παιδάκια χόρεψαν ZUMBA με την  ΤΟΝΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ. Έγινε παρουσίαση ΤΜΗΜΑΤΟΣ BREAKDANCE ΤΟΥ ΑΟΘ και στο τέλος εμφανίστηκαν οι SHOTGUNZ!!!



Ζήστε για λίγο τις στιγμές του διημέρου βλέποντας το σχετικό μας βίντεο