Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Ποια λάθη σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη;

Ποια λάθη σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη;
 * Από τη Νεφέλη Μπέτα                                                                                                                

Προτίμησε την κρέμα προσώπου που ταιριάζει στην ηλικία και στις ανάγκες σου: Πολλές γυναίκες επιλέγουν να αγοράσουν τη λάθος κρέμα για τις ανάγκες του προσώπου διαλέγοντας κατά βάση μια κρέμα για νεότερες ηλικίες. Με αυτό τον τρόπο, το πρόσωπο δεν έχει την περιποίηση που πραγματικά χρειάζεται και κατ’ επέκταση την κάλυψη των αναγκών του κι αφετέρου το να πάρουμε κρέμα για νεότερη ηλικία, δε μας κάνει νεότερες!


Πες όχι στο μαύρο eyeliner: H χρήση του για εσένα που έχεις ξεπεράσει τα –άντα, είναι μέγα λάθος. Αυτό που καταφέρνεις με το eyeliner είναι να αναδείξεις τις όποιες ρυτίδες σου. Σου συνιστούμε να αναδείξεις τα μάτια σου με ένα μαλακό μολύβι καφέ ή γκρι απόχρωσης.
Απόφυγε το υπερβολικό solarium: Σημαντικότατη επισήμανση δεδομένου ότι πολλές γυναίκες το χρησιμοποιούν, έτσι ώστε να αποκρύψουν τις ατέλειες του δέρματός τους, οδηγώντας τον εαυτό τους σ’ ένα άλλο δραματικό αποτέλεσμα που όχι μόνο τις δείχνει γερασμένες, αλλά και αφύσικες.
Βάλε το αντηλιακό σου: Είμαστε σίγουροι ότι το έχεις ακούσει πολλές φορές, μην παραλείπεις να βάζεις το αντηλιακό σου, χειμώνα-καλοκαίρι, είναι η αρχή και το τέλος στην αντιγήρανση.
Πες όχι στην πούδρα!: Όταν βάλεις το make-up σου μην το περάσεις από πάνω με πούδρα, εσύ που έχεις ξεπεράσει τα 40! Η πούδρα θα κάτσει στις όποιες ρυτίδες έχεις και θα τις κάνει να φαίνονται εντονότερα, πράγμα που σε καμιά περίπτωση δεν επιθυμούμε!
Μην αμελείς τις κρέμες σου πρωί-βράδυ: Να είσαι τυπική σε ό,τι αφορά στην περιποίηση του προσώπου σου πρωί και βράδυ. Να χρησιμοποιείς serum, κρέμα για αντιγήρανση και φυσικά κρέμα ματιών, επειδή η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι υπερευαίσθητη.
Μην προτιμάς κραγιόν με ματ υφές: Άλλη μία κακή επιλογή. Ναι μεν το ματ κραγιόν στα χείλη προσδίδει κύρος και σοβαρότητα, καθώς κι έγινε τάση στη μόδα, εν τούτοις κάνει πιο έντονες τις ρυτίδες που βρίσκονται γύρω από τα χείλη. Για τον λόγο αυτό προτίμησε glossy υφές που δημιουργούν το εντελώς αντίθετο εφέ! Τραβούν το βλέμμα στα χείλη και τα δείχνουν πιο σαρκώδη.