Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Διαγωνισμός Νεαρών Συγγραφέων



Διαγωνισμός Νεαρών Συγγραφέων: Συγγραφή Ερευνητικού Άρθρου/Άρθρου Γνώμης για θέματα που αφορούν τη Διεθνή Ανάπτυξη


Το 2015 είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς έχει ανακηρυχθεί ως Ευρωπαϊκό Έτος για την Ανάπτυξη (EYD 2015). Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που το Ευρωπαϊκό Έτος καταπιάνεται με ζητήματα εξωτερικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κατ’ επέκταση με το ρόλο της Ευρώπης στον κόσμο.

Το  εθνικό πρόγραμμα υλοποιείται από την CYINDEP (Παγκύπρια Πλατφόρμα Μη- Κυβερνητικών Οργανώσεων για την Ανάπτυξη) σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Στο πλαίσιο του εθνικού προγράμματος της Κύπρου για το Ευρωπαϊκό Έτος για την Ανάπτυξη 2015, εξαγγέλλεται ο Διαγωνισμός Νεαρών Συγγραφέων: Συγγραφή Ερευνητικού Άρθρου/Άρθρου Γνώμης για θέματα που αφορούν τη Διεθνή Ανάπτυξη. O Διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλους τους πολίτες ηλικίας 18-35 χρόνων. Τελευταία μέρα υποβολής άρθρων είναι η 31η Μαΐου 2015.

Παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cyindep.org για σχετικές πληροφορίες και τα σχετικά έντυπα. Βρείτε μας στο Facebook εδώ https://www.facebook.com/Cyindep και στο Twitter εδώ  https://twitter.com/CYINDEP.