Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Σταδιοδρομία και Επιχειρηματικότητα 2015



Σταδιοδρομία και Επιχειρηματικότητα 2015


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και η φετινή εκδήλωση ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 2015 στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν πέραν των 800 επισκεπτών, μεταξύ των οποίων φοιτητές, απόφοιτοι και όχι μόνο, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις σε σημαντικούς κλάδους της οικονομίας και τις προοπτικές/ευκαιρίες εργοδότησης και επιχειρηματικής δραστηριότητας μέσα από τις παρουσιάσεις αλλά και την Έκθεση Σταδιοδρομίας στην οποία συμμετείχαν πέραν των 60 οργανισμών. Σημαντική επιτυχία σημείωσαν επίσης η Κλινική Βιογραφικών και η Προσομοίωση Συνέντευξης, αφού όσοι συμμετείχαν εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια.
Οι διοργανωτές, το Γραφείο Σταδιοδρομίας της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας και το Γραφείο Διασύνδεσης με τον Επιχειρηματικό Κόσμο, επιθυμούν να ευχαριστήσουν όλους όσοι  συμμετείχαν σε όλες τις επιμέρους δραστηριότητες της διήμερης  εκδήλωσης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται στη χορηγό εταιρεία PwC και τους υποστηρικτές, τον Κυπριακό Σύνδεσμο Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, την ΟΕΒ, το ΚΕΒΕ και τον Οργανισμό Νεολαίας.
Οι διοργανωτές ανανεώνουν το ραντεβού τους με το κοινό για του χρόνου, ακόμα πιο δυναμικά με στόχο την πληρέστερη και καλύτερη ενημέρωση φοιτητών, αποφοίτων και της κοινωνίας για τις προοπτικές εργοδότησης και επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Κύπρο.