Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Σχέδιο Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού για τοποθέτηση
ανέργων πτυχιούχων για απόκτηση πείρας σε επιχειρήσεις


Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησης των εκπαιδευτικών που έχουν επιλεγεί από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ) για να συμμετάσχουν στο πιο Πρόγραμμα για αξιοποίηση ανέργων νέων πτυχιούχων για απόκτηση εργασιακής πείρας σε επιχειρήσεις και οργανισμούς (22 Σεπτεμβρίου 2014 – 20 Μαρτίου 2015) . Η τοποθέτηση έγινε σε δημόσια Δημοτικά Σχολεία ή Νηπιαγωγεία ή σε άλλες θέσεις του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και αφορά μόνο τους 152 εκπαιδευτικούς Δημοτικής Εκπαίδευσης που έχουν τελικά αποδεκτεί τη θέση. Για τους εκπαιδευτικούς Μέσης Εκπαίδευσης που έχουν επιλεγεί για το ίδιο Πρόγραμμα θα ακολουθήσει άλλη ανακοίνωση.

Οι 152 εκπαιδευτικοί Δημοτικής Εκπαίδευσης, των οποίων ο αριθμός ταυτότητας και το σχολείο στο οποίο έχουν τοποθετηθεί αναγράφονται στους καταλόγους που έχουν αναρτηθεί σήμερα στην ιστοσελίδα του Υ.Π.Π. (http://www.moec.gov.cy/anakoinoseis/), καλούνται, πριν παρουσιαστούν στα σχολεία στα οποία έχουν τοποθετηθεί, να παρευρεθούν στις πιο κάτω ενημερωτικές συναντήσεις:

Εκπαιδευτικοί Επαρχιών Λεμεσού και Πάφου:
Δευτέρα 22/09/2014, ώρα 8.30 π.μ., Κ΄ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού, οδός Θεσπιών, 3110 Λεμεσός (έναντι Τσιρείου Γυμνασίου)

Εκπαιδευτικοί Επαρχιών Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου:
Δευτέρα 22/09/2014, ώρα 11.30 π.μ.,Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, Γωνία Κίμωνος και Θουκυδίδου, Ακρόπολη, 1434 Λευκωσία

Η παρουσία στις συναντήσεις είναι υποχρεωτική και σε αυτές πρέπει να παρουσιαστούν και οι εκπαιδευτικοί που έχουν ζητήσει παράταση στην ημερομηνία έναρξης του προγράμματος.
Επισημαίνεται ότι έχει καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια ώστε οι πιο πάνω εκπαιδευτικοί να τοποθετηθούν σε σχολεία όσο το δυνατό πιο κοντά στη διεύθυνση διαμονής τους, λαμβάνοντας πρώτα υπόψη τις εκπαιδευτικές ανάγκες που υπάρχουν.

________________