Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Συναυλία Αλληλεγγύης με το μουσικό σχήμα του Διονύση Σαββόπουλου για την οικονομική ενίσχυση των άπορων φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου



Συναυλία Αλληλεγγύης με το μουσικό σχήμα του Διονύση Σαββόπουλου
για την οικονομική ενίσχυση των άπορων φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου


Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 8:30μμ στην Πανεπιστημιούπολη


 
Το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνει τη διοργάνωση της μεγάλης «Συναυλίας Αλληλεγγύης» με το μουσικό σχήμα του Διονύση Σαββόπουλου για την οικονομική ενίσχυση των άπορων φοιτητών του.
Η συναυλία, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 8:30μ.μ. στην Πανεπιστημιούπολη. Το κόστος του εισιτηρίου έχει καθοριστεί στα €10 για ενήλικες, €8 για φοιτητές και μαθητές και €5 για παιδιά κάτω των 12 ετών.
Τόσο το Σωματείο όσο το Πανεπιστήμιο Κύπρου, προσβλέπουν στην ενεργό συμμετοχή όλης της πανεπιστημιακής κοινότητας και του κοινού, σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, η επιτυχία της οποίας θα ενισχύσει ουσιαστικά το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών, αλλά και θα στείλει ένα δυνατό μήνυμα συνεργασίας και κοινωνικής αλληλεγγύης, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνά η κυπριακή κοινωνία.
Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Εξυπηρέτησης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας  στο  τηλέφωνο 22894021 (7:30π.μ. – 5:30μ.μ.) ή μέσω e-mail στο fm@ucy.ac.cy.
 Σας περιμένουμε!