Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΒΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ




Ημερίδα ««Ευρωπαϊκά προγράμματα και ευκαιρίες χρηματοδότησης σε περίοδο κρίσης»
Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

Η οικονομική κατάσταση στην Κύπρο επιδεινώνεται ημέρα με την ημέρα και δυστυχώς δεν φαίνεται κάποιο αισιόδοξο σημάδι γρήγορης ανάκαμψης της. Το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο τόπος είναι βέβαια αρκετά δύσκολο και πολύπλοκο, αφού ουσιαστικά συνδέεται με την επαναρρύθμιση της οικονομίας, στόχος ουδόλως εύκολος. Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες τόσο των δυσκολιών όσο και των αδιεξόδων στα οποία βρίσκεται η κυπριακή οικονομία, η οποία σημειώνει σήμερα πολύ ψηλά ποσοστά ανεργίας κυρίως μεταξύ των νέων αλλά και αρνητικό ρυθμό ανάπτυξης. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποφοίτων του Προγράμματος ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου, διοργανώνει Ημερίδα που θα πραγματοποιηθείτην Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18:00στην αίθουσα Β223 (κτίριο ΟΕΔ 01, της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης, στην Πανεπιστημιούπολη) με τίτλο:
«Ευρωπαϊκά προγράμματα και ευκαιρίες χρηματοδότησης σε περίοδο κρίσης»
Η Ημερίδα, όπως αναφέρει και ο τίτλος της, αποσκοπεί στην κατανόηση των μηχανισμών χρηματοδότησης, στις προοπτικές χρηματοδότησης, στην επιχειρηματικότητα και στις υπηρεσίες στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω των ευρωπαϊκών προγραμμάτωνσε περιόδους οικονομικής κρίσης. Οι ομιλητές θεωρούνται ειδικοί στα θέματα που θα αναπτύξουν.
Το ΔΣ του Συνδέσμου Αποφοίτων Προγράμματος ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου καλεί τους απόφοιτους του προγράμματος,αλλά και όσους θα ήθελαν να ακούσουν περισσότερα πάνω στο θέμα, να παρακολουθήσουν τηνΗμερίδα, να καταθέσουν τις απόψεις και τους προβληματισμούς  τους και να λάβουν μέρος στην συζήτηση που θα ακολουθήσει μετά τις διαλέξεις, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί το όφελος τους.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Συνδέσμου Αποφοίτων Προγράμματος ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου στη διεύθυνση www.mba.ucy.ac.cy/ ή να αποστείλετε emailστην ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείουmba.alumni.info@ucy.ac.cy.

Τέλος Ανακοίνωσ