Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Τουρνουά Beach Volley στην παραλία των Φοινικούδων





Το Τοπικό Τμήμα Ιnternational Ρolice Αssociation Λάρνακας, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, διοργανώνει τουρνουά Beach Volley στις 30 – 31 Αυγούστου 2014 στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα.


Σε γραπτή ανακοίνωση του I.P.A Λάρνακας αναφέρεται ότι «γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής στο τουρνουά από ομάδες τριών (3) ατόμων, από μέλη και μη μέλη του Ι.Ρ.Α ή της Α.Δ.Ε Λάρνακας. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2014, ενώ το ποσό συμμετοχής για κάθε ομάδα είναι 20 ευρώ».
Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του I.P.A Larnaka http://ipalarnaca.blogspot.com
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «κατά τη διεξαγωγή του τουρνουά θα γίνονται δεκτές δωρεές σε τρόφιμα μακράς διαρκείας – ρουχισμού / υπόδησης – παιγνιδιών – βρεφικών ειδών – γραφικής ύλης κ.λπ για ενίσχυση των κοινοτικών παντοπωλείων Λάρνακας – Αραδίππου – Λειβαδιών – Δρομολαξιάς – Ορόκλινης και του ιδρύματος «Η Ασπίδα του Αίαντα» .
Παράκληση των διοργανωτών είναι όπως «προτιμηθούν παιδικές τροφές, γάλα σε σκόνη, παιδικές πάνες, σχολικά είδη (σχολικές τσάντες, στολές, φόρμες γυμναστικής, γραφική ύλη, κ.λπ), παπούτσια για όλη την οικογένεια».
Την εκδήλωση στηρίζουν οι Δήμοι Λάρνακας, Αραδίππου, Λειβαδιών, Δρομολαξιάς – Μενεού, το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκλινης, το ίδρυμα «Ασπίδα του Αίαντα», η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και ο Σύνδεσμος «Αστυνομικός της Γειτονιάς».
Η είσοδος στο τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Γιάννη Γιαννάκη και είναι δωρεάν.
_________________

21 Αυγούστου 2014