Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Η «Κυπριακή Άνοιξη» στο Μόναχο συνεχίζεται με το νέο έργο του Γιώργου Ροδοσθένους «Νάρκισσος»





Η Κυπριακή Άνοιξη 2014  συνεχίστηκε στις 4 Απριλίου, στο Μόναχο, με την πρεμιέρα του νέου έργου του σκηνοθέτη Γιώργου Ροδοσθένους με τίτλο «Νάρκισσος», μια παράσταση εμπνευσμένη από τον ελληνικό μύθο του Νάρκισσου και το «Συμπόσιο» του Πλάτωνα, μια χοροθεατρική εξερεύνηση της ναρκισσιστικής συμπεριφοράς και εθισμού. Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Gasteig.



Το έργο είναι ανάθεση του Πολιτιστικού Γραφείου της Πρεσβείας της Κύπρου στο Βερολίνο και υποστηρίχθηκε οικονομικά από τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Οι εκδηλώσεις της «Κυπριακής ΄Ανοιξης», που διοργανώνει το Πολιτιστικό Γραφείο της Πρεσβείας της Κύπρου στο Βερολίνο, θα συνεχιστούν στις 12 Απριλίου με το έργο «Poetry moves», μια τριλογία από σύγχρονο χορό μέχρι χοροθέατρο εμπνευσμένη από την ποίηση της Νάσας Παταπίου, του Πάμπλο Νερούδα και Κώστα Μόντη με χορογραφίες των Riccardo Menighini, Έλενας Χριστοδουλίδου και Χάρη Σάββα και τους χορευτές Riccardo Menighini, Βίκη Κάλλα, Yoav Grinberg και Χάρη Σάββα.

-------------------------

7/4/2014