Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Τελετή Βράβευσης του Διαγωνισμού Φωτογραφίας DigiMe 2013 στο Σπίτι της Συνεργασίας



(Λευκωσία, 1712/13) Η Τελετή Βράβευσης του Διαγωνισμού Φωτογραφίας DigiMe 2013 θα διεξαχθεί στο Σπίτι της Συνεργασίας έναντι του Λήδρα Πάλας στη Νεκρή Ζώνη της Λευκωσίας την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, ώρα έναρξης 6μμ.



Το Βραβεία θα απονέμει ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο Γιώργος Μαρκοπουλιώτης, και οι δυο νικητές θα κερδίσουν από ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Ο διαγωνισμός, η προθεσμία του οποίου διήρκησε από τις 15 Νοεμβρίου μέχρι 13 Δεκεμβρίου 2013, έλαβε πέραν των 150 συμμετοχών, ήταν ανοικτός προς όλους (ανεξαρτήτως ηλικίας, εθνικότητας ή μόνιμης κατοικίας) και αναζήτησε συμμετοχές που σχετίζονται με το θέμα «Συμμετέχουμε!» με στόχο ανάδειξης της ενεργούς συμμετοχής των πολιτών σε μια περίοδο μετάβασης για την Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο σύνολο της.

Το πρόγραμμα DigiMe υλοποιείται από το Κέντρο Κοινοτικών Μέσων Επικοινωνίας Κύπρου (CCMC), με τη στήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, και σε συνεργασία με την ομάδα Old Nicosia Revealed.

Ακολουθήστε το Διαγωνισμό Φωτογραφίας DigiMe στο διαδίκτυο:
Ιστοσελίδα: http://digimecy.eu/