Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

BAND COMPLETE Το πρωτοποριακό student project της SAE Athens επιστρέφει!

Σπουδαστές από τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις!
Καταξιωμένοι επαγγελματίες!
Ένα νέο συγκρότημα!
Αληθινή δράση!
Tο Band Complete, το πρωτοποριακό και μοναδικό παγκοσμίως εκπαιδευτικό project 360° Artist Management & Production της SAE Athens, που στο πρόσφατο παρελθόν ανέδειξε μπάντες όπως οι Puta Volcano και οι Stonebringer, επανέρχεται στη 3η του έκδοση και παρουσιάζει τους Skinny Whales – ένα τετραμελές indie-garage rock σχήμα από την Αθήνα που ήρθε για να μείνει.


BAND COMPLETE Vol. 3 feat. Skinny Whales

• Με το συντονισμό και τη συμβολή των σπουδαστών του Music Business Diploma της SAE Athens αλλά και των καταξιωμένων επαγγελματιών που συμμετείχαν στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του project (recordings - photo shoot - management - promotion - content creation), η πορεία του Band Complete Vol.3, σφραγίζεται με την ολοκλήρωση του 1ου ομώνυμου EP της μπάντας και με τη live παρουσίασή του την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στο Six D.O.G.S (είσοδος δωρεάν μαζί με limited edition 2CD).
• Την παραγωγή του EP υπογράφει ο θρυλικός Chris Tsangarides (Black Sabbath, Thin Lizzy, Τοm Jones κ.ά.), o οποίος στα πλαίσια της ηχογράφησης συνεργάστηκε με τους σπουδαστές του Advanced Audio Production Diploma.
Ακούστε το Skinny Whales EP στους παρακάτω συνδέσμους:
Skinny Whales Bandcamp - Skinny Whales Soundcloud - Skinny Whales Youtube

• Παράλληλα, οι σπουδαστές του Digital Film Making Diploma δημιούργησαν το πρώτο επίσημο music video του συγκροτήματος για το τραγούδι "Two Cool Cats", υπό το συντονισμό των White Room.
Δείτε το music video εδώ: https://vimeo.com/79959469

BAND COMPLETE Live: “Skinny Whales EP” - Live Παρουσίαση
Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου
Skinny Whales
+ Opening Act: 7-Odds
Six d.o.g.s (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)
Doors Open: 20.30
Είσοδος δωρεάν + Skinny Whales Limited Edition 2CD
Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία του Band Complete στους παρακάτω συνδέσμους:
Press Release - Facebook Event

Παρακολουθήστε τη δράση του Band Complete μέσα από τη σελίδα των σπουδαστών μας στο Facebook Page του project: facebook.com/bandcomplete