Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Συνέδριο με θέμα «Εκπαιδευτική Τεχνολογία Ξένων Γλωσσών: Καινοτόμος μάθηση»




Το Κέντρο Γλωσσών του Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνει τη διοργάνωση του δεύτερου διεθνούς Συνεδρίου με θέμα «Εκπαιδευτική Τεχνολογία Ξένων Γλωσσών: Καινοτόμος Μάθηση». Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.


Οι εργασίες του Συνεδρίου θα  πραγματοποιηθούν στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Λευκωσία, από τις 5 - 7 Δεκεμβρίου 2013. Το συνέδριο απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς γλωσσών όλων των βαθμίδων. Περιλαμβάνει εργαστήρια, αφίσες, διδακτορικό φόρουμ  και ανακοινώσεις συνεδρίου. Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου: http://lcweb.ucy.ac.cy/flit/.
Στο Συνέδριο συμμετέχουν διεθνούς φήμης ακαδημαϊκοί,  ειδικοί σε θέματα Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας. Κύριοι ομιλητές του συνεδρίου θα είναι ο Dr Greg Kessler (Ohio University), o Dr Gary Motteram (University of Manchester), o Mr Nik Peachey (Educational Technology) και η Δρ Ντίνα Τσαγγαρή (Πανεπιστήμιο Κύπρου).
Περισσότερες πληροφορίες  για το Κέντρο  Γλωσσών μπορείτε να βρείτε  στην επίσημη ιστοσελίδα του ΚΓ http://www.ucy.ac.cy/langce/en/ και στη σελίδα του ΚΓ στο Facebook  https://www.facebook.com/LanguageCentreUCY

Τέλ