Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΥΤΑΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΥΤΑΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Συγχαίρω τον Πρύτανη κ. Θάνο Δημόπουλο για την επανεκλογή του αλλά και τους Αντιπρυτάνεις που εξελέγησαν, τον κ. Τσακρή, τον κ. Βούλγαρη, τον κ. Τούσουλη και τον κ. Καραδήμα. Η ευθύνη είναι μεγάλη και πρέπει όλοι να είμαστε δίπλα τους στο έργο που αναλαμβάνουν για το καλό του Πανεπιστημίου μας. Συνεχίζουμε ενωμένοι μπροστά στα μεγάλα προβλήματα του ΕΚΠΑ και τα δικά μας.
Συγχαίρω όλους τους συνυποψήφιούς μου αλλά και τους υποψήφιους Αντιπρυτάνεις για τον αγώνα που έδωσαν.
Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλες και όλους τους συναδέλφους και το υπόλοιπο στελεχιακό δυναμικό του ΕΚΠΑ που συμμετείχαν με μεγάλα ποσοστά στις εκλογές για την ανάδειξη του Πρύτανη και των Αντιπρυτάνεων.
Επίσης μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους που ανταποκρίθηκαν στο μήνυμα και το όραμα που προέβαλλα για το Πανεπιστήμιο μας και με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους. Ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου στην Ιατρική Σχολή οι οποίοι σε πολύ σημαντικό ποσοστό με τίμησαν.
Προσωπικά, συνεχίζω ενεργός και μαχόμενος για τα προβλήματα μας και ιδιαίτερα στο όραμα για ένα καλύτερο Πανεπιστήμιο που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του αύριο.

Στάθης Ευσταθόπουλος