Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Ανέβασε την αυτοπεποίθησή σου * Από τη Νεφέλη Μπέτα

Ανέβασε την αυτοπεποίθησή σου
* Από τη Νεφέλη Μπέτα

Είναι γεγονός. Οι γυναίκες κοινές θνητές δεν έχουν σε όλες τις φάσεις της ζωής τους ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, Πολλές φορές μάλιστα έχουν πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση με πολύ άσχημα έως καταστροφικά αποτελέσματα στην προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική τους ζωή. Να μερικά tips για να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου!
+ Να έχεις τη σωστή στάση σώματος
Πολύ σημαντικό είναι για να ανέβεις ψυχολογικά να στέκεσαι όρθια με τον σωστό τρόπο, ευθυτενής και χωρίς να καμπουριάζεις! Αυτό δε θα σε κάνει μόνο να νιώσεις καλύτερα, αλλά και να αλλάξεις τον τρόπο που σε βλέπουν οι γύρω σου. Πρέπει να είσαι περήφανη για ό,τι έχεις και για όσα είσαι.


+ Βρες τη χαμένη σου ενέργεια
Αν αισθάνεσαι αδύναμη και μονίμως κουρασμένη, δεν αρκεί μια βιταμίνη ή ένα ενεργειακό ποτό, αλλά κάτι πιο ουσιαστικό. Θα πρέπει να κοιμάσαι καλά, να γυμνάζεσαι ενδεχομένως όταν ξυπνάς και να υιοθετήσεις ένα πρότυπο ισορροπημένης διατροφής που θα περιέχει καλής ποιότητας τροφές που θα έχουν ως αποτέλεσμα να αυξηθούν και τα επίπεδα ενέργειάς σου.


+Άλλαξέ το
Αν όλα μένουν ίδια, άλλαξέ τα. Πρέπει να μη φυλακίζεσαι σε μια ρουτίνα και να υιοθετείς νέες συνήθειες που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.


+Χαμογέλα!
Ένα κορυφαίο τρικ του ανθρώπινου οργανισμού. Όταν χαμογελάς πρώτη εσύ στο σώμα σου αισθάνεσαι τη θετικότητα. Και σαφώς είναι μεταδοτικό!


+Να είσαι περιποιημένη
Σημαντικότατο βήμα ως προς την αποκατάσταση της χαμένης σου αυτοπεποίθησης, αφού όταν περιποιείσαι τον εαυτό σου, τα μαλλιά σου και το σώμα σου πρακτικά σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Τόσο απλά: Φροντίζεις το έξω, φτιάχνεις και το μέσα!


+Δέξου ποια είσαι
Να είσαι περήφανη για το ποια είσαι και το πώς είσαι γιατί ένα είναι σίγουρο: Είσαι μία και μοναδική. Είσαι πρωτότυπο. Είσαι διαφορετική και πρέπει να κάνεις τα πάντα για να παραμείνεις έτσι!


+ Να βάζεις μικρούς στόχους
Έτσι όταν τους πετυχαίνεις θα νιώθεις περήφανη για τον εαυτό σου και θα αυτοεπιβεβαιώνεσαι!


+ Βάλε κόκκινο κραγιόν!
Έρευνες αποδεικνύουν ότι όταν μια γυναίκα φορά κόκκινο κραγιόν αισθάνεται περισσότερο επιθυμητή. Έτσι λοιπόν το κόκκινο κραγιόν σε κάνει να νιώθεις πιο σέξι!